OVER FORKSTRADING, GROOTHANDEL IN GEBRUIKTE HEFTRUCKS

ForksTrading is een internationaal handelsbedrijf in tweedehands heftrucks. Wij importeren en exporteren wereldwijd gebruikt intern transportmateriaal. Dankzij de kleine krachtige kern van onze organisatie kunnen we snel en soepel zaken doen.

Solide partner

ForksTrading startte als kleine groothandel en groeide in enkele jaren uit tot een solide partner voor de inkoop en verkoop van gebruikte heftrucks. Wij staan voor zakendoen met een hoog serviceniveau. Door mee te denken met onze klanten kunnen wij hen het beste bedienen en samen tot een goed resultaat komen waarbij iedereen tevreden het pand verlaat. Het is dan ook niet voor niets dat leveranciers en afnemers graag bij ons terugkomen.

Internationaal transport

Van een kleine locatie in de buurt van de Belgische grens stapten wij over naar een grotere en meer centrale locatie in Nederland, vanuit waar we de internationale markt beter kunnen bedienen. Goede relaties met transportbedrijven zorgen ervoor dat wij snel kunnen leveren en ophalen op elke locatie wereldwijd. Alle heftrucks die wij verkopen worden bovendien geleverd met de noodzakelijke (export-) papieren, zodat klanten daar geen papierwerk meer aan hebben.

Transparantie

Heldere en complete beschrijvingen van de aangeboden machines en doorzichtige prijzen bij de verkoop en aankoop van tweedehands heftrucks , daar onderscheiden wij ons in. Alle heftrucks, stapelaars, reachtrucks en pallettrucks, worden vooraf grondig technisch nagekeken en getest. Zo kunnen we u altijd een uitgebreide omschrijving geven over de precieze werking en conditie van elk apparaat.

Onze visie

ForksTrading staat voor service, samenwerken en transparantie. Door middel van persoonlijk contact, korte lijnen en duidelijke afspraken zetten wij ons in voor duurzame relaties met al onze leveranciers en afnemers. Dankzij onze heldere, vlotte en open manier van zaken doen, weten klanten precies waar ze aan toe zijn en hebben ze aan ons een prettige handelspartner.

 

WAAROM FORKSTRADING

 • Scherpe prijzen door lage overheadkosten
 • Uitgebreide omschrijvingen heftrucks
 • Snelle afhandeling
 • Persoonlijke service
 • Levering uit voorraad

  CONTACTGEGEVENS

  ForksTrading B.V.
  Ippelseweg 13
  4255 HW Nieuwendijk
  The Netherlands

  T +31 (0)183 - 74 53 22
  E info@forkstrading.com

  BIC: RABO NL2U
  IBAN: NL73 RABO 0133 8566 07

  K.v.K. nr.: 58936947
  BTW nr.: NL853245472B01