UW HEFTRUCK VERKOPEN?

UW HEFTRUCK VERKOPEN?

Staat u op het punt uw intern transportmaterieel te vervangen of heeft u uw intern transportmaterieel geleased met een koopoptie en loopt u tegen het einde van uw leasecontract? Of moet u uw heftrucks noodgedwongen van de hand doen in verband met een bedrijfsbeëindiging of faillissement? ForksTrading is doorlopend op zoek naar tweedehands heftrucks en biedt u altijd een goede prijs voor uw gebruikte machines. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Alle merken heftrucks in alle condities

Heeft u één of meerdere heftrucks staan waarvoor u graag een serieus bod ontvangt? Wij zijn geïnteresseerd in tweedehands heftrucks, stapelaars, reachtrucks en pallettrucks van alle merken en in alle condities. Zelfs uw kapotte machines zijn mogelijk nog geld waard. Laat ons via het onderstaande formulier weten welke heftrucks u wilt verkopen of neem contact op via telefoon of e-mail.

Goede prijzen

ForksTrading is een krachtige kleine organisatie die u vaak net iets meer kan bieden dan de inruilwaarde bij een dealer of de koopwaarde aan het einde van uw financial leasecontract. Niet voor niets zijn wij een solide partij en goede gesprekspartner voor leasemaatschappijen en banken voor de verkoop van partijen gebruikte heftrucks. Wij bieden u altijd een goede prijs voor uw gebruikte transportmateriaal zodat u opnieuw kunt investeren in de zaken die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Snelle afhandeling

ForksTrading staat voor samenwerken, transparantie en een snelle afhandeling. We doen er dan ook alles aan om de overname voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Nemen wij de machines van u over, dan kunt u rekenen op een snelle afwikkeling. Wij zorgen voor een snelle betaling en regelen dat heftrucks zo snel mogelijk bij u worden opgehaald, zodat ze u niet langer ruimtegebrek opleveren of op een andere manier in de weg staan.

VERKOOPFORMULIER

Benieuwd welk aanbod wij u kunnen doen voor uw gebruikte heftruck? Laat ons via het formulier of e-mail weten welke heftruck of heftrucks u wilt verkopen en wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw machine te bespreken.

  1. Contactgegevens

  2. Voertuiggegevens

  CONTACTGEGEVENS

  ForksTrading B.V.
  Ippelseweg 13
  4255 HW Nieuwendijk
  The Netherlands

  T +31 (0)183 – 74 53 22
  E info@forkstrading.com

  BIC: RABO NL2U
  IBAN: NL73 RABO 0133 8566 07

  K.v.K. nr.: 58936947
  BTW nr.: NL853245472B01