UW HEFTRUCK VERKOPEN? ONZE KOOPPRIJS IS VAAK HOGER DAN UW INRUILWAARDE

Staat u op het punt uw intern transportmaterieel te vervangen? Of heeft u uw intern transportmaterieel geleased met een koopoptie en loopt u tegen het einde van uw leasecontract? Wij verrekenen geen schades en bieden in de meeste gevallen meer dan uw koopoptie aan het eind van de looptijd.

Gaat u uw heftrucks van de hand doen in verband met een bedrijfsbeëindiging?

ForksTrading is doorlopend op zoek naar tweedehands heftrucks en biedt u altijd een goede prijs voor uw gebruikte machines. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Alle merken heftrucks in alle condities

Heeft u één of meerdere heftrucks staan waarvoor u graag een serieus bod ontvangt? Wij zijn geïnteresseerd in tweedehands heftrucks, stapelaars en reachtrucks. Laat ons via het onderstaande formulier weten welke heftrucks u wilt verkopen of neem contact op via telefoon of e-mail.

Goede prijzen

ForksTrading is een krachtige kleine organisatie die u vaak meer kan bieden dan de inruilwaarde bij een dealer of de koopwaarde aan het einde van uw financial leasecontract. Wij zijn een solide partij en goede gesprekspartner voor leasemaatschappijen en banken voor de verkoop van partijen gebruikte heftrucks. Wij bieden u altijd een goede prijs voor uw gebruikte transportmateriaal zodat u opnieuw kunt investeren in de zaken die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Snelle afhandeling

ForksTrading staat voor samenwerken, transparantie en een snelle afhandeling. We doen er dan ook alles aan om de overname voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Nemen wij de machines van u over, dan kunt u rekenen op een snelle afwikkeling. Wij zorgen voor een snelle betaling en regelen dat heftrucks zo snel mogelijk bij u worden opgehaald, zodat ze u niet langer ruimtegebrek opleveren of op een andere manier in de weg staan.

VERKOOPFORMULIER

Benieuwd welk aanbod wij u kunnen doen voor uw gebruikte heftruck? Laat ons via het formulier of e-mail weten welke heftruck of heftrucks u wilt verkopen en wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw machine te bespreken.

    1. Contactgegevens

    2. Voertuiggegevens

    CONTACTGEGEVENS