HEFTRUCK VERKOPEN

Wil u uw heftruck verkopen op een snelle en moeiteloze manier? Dan kunnen wij u verder helpen! ForksTrading is doorlopend op zoek naar tweedehands heftrucks en biedt u altijd een goede prijs voor uw gebruikte machines. Wij bieden u de volgende voordelen:

 1. Wij zorgen op een transparante manier voor een snelle afhandeling. Geen gedoe, maar alles direct geregeld.
 2. Het proces regelen wij van A tot Z. Denk aan transport, de afwikkeling en meer.
 3. Wij bieden vaak meer dan de inruilwaarde van je machine
 4. Met onze onze jarenlange internationale ervaring in de branche, zijn wij een betrouwbare partner.

Vul het verkoopformulier onderaan deze pagina in of bel ons op +31 (0)183 – 74 53 22 en we bespreken graag de mogelijkheden met u.
 

Een heftruck verkopen aan ForksTrading, zo werk dat

 1. Neem contact met ons op. Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar sell@forkstrading.com.
 2. Deel de belangrijkste kenmerken van de heftrucks die u wilt verkopen. Merk, type, bouwjaar, urenstand en staat van de machine samen met foto’s helpen ons, u een goed marktconform voorstel te kunnen maken.
 3. Binnen 24u ontvangt u ons bod. Na overeenstemming dragen wij zorg voor een soepele afhandeling van betaling en transport. Belangrijkste is dat uw bedrijfsproces gewoon door kan gaan.

 

Waarom uw heftruck verkopen aan ForksTrading?

#1 Snelle afhandeling

ForksTrading staat voor samenwerken, transparantie en een snelle afhandeling. We doen er dan ook alles aan om de overname voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Nemen wij de machines van u over, dan kunt u rekenen op een snelle afwikkeling. Wij zorgen voor een snelle betaling en regelen dat heftrucks zo snel mogelijk bij u worden opgehaald, zodat ze u niet langer ruimtegebrek opleveren of op een andere manier in de weg staan.

#2 Alle merken heftrucks in alle condities

Wij zijn geïnteresseerd in alle merken tweedehands heftrucks, stapelaars en reachtrucks. Heeft u één of meerdere heftrucks staan waarvoor u graag een serieus bod ontvangt? Laat ons via het onderstaande formulier weten welke heftrucks u wilt verkopen of neem contact op via telefoon of e-mail.

#3 Goede prijzen

ForksTrading is een krachtige kleine organisatie die u vaak meer kan biedt dan de inruilwaarde bij een dealer of de koopwaarde aan het einde van uw financial leasecontract. Wij zijn een solide partij en goede gesprekspartner voor leasemaatschappijen en banken voor de verkoop van partijen gebruikte heftrucks. Wij bieden u altijd een goede prijs voor uw gebruikte transportmateriaal zodat u opnieuw kunt investeren in de zaken die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

#4 Betrouwbaarheid

Wij zijn al jaren internationaal actief binnen de branche en hebben al duizenden machines gekocht en weer verkocht. Leveranciers waarderen onze snelle aanpak, heldere communicatie en scherpe prijzen.

Vul het onderstaande verkoopformulier in of bel ons op +31 (0)183 – 74 53 22 om de mogelijkheden te bespreken.

VERKOOPFORMULIER

Benieuwd welk aanbod wij u kunnen doen voor uw gebruikte heftruck? Laat ons via het formulier of e-mail weten welke heftruck of heftrucks u wilt verkopen en wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw machine te bespreken.

  1. Contactgegevens

  2. Voertuiggegevens

  CONTACTGEGEVENS